Støvbinder til byggepladser

En effektiv støvbinder der fjerner støvproblemer i industrien og på byggepladser.

DUST-AWAY er en effektivt og miljøvenlig støvbinder baseret på CMA (calcium magnesium acetat) produceret på Alumichems fabrik i Kalundborg.

En smart miljøvenlig løsning til dæmpning af støv på byggepladser

DUST-AWAY er en effektiv løsning der fjerner støvproblemer på byggepladser i industrien eller andre steder, der er plaget at et højt støv niveau.    

På mange byggepladser har man et vandingsprogram på plads, men det kan føre til spild af vand og ressourcer. Tilføjelse af DUST-AWAY forbedrer resultaterne dramatisk, da PM-partikler bliver fysisk bundet og forhindret i at blive luftbåret.  

Fordele ved DUST-AWAY

En komplet løsning

DUST-AWAY leveres i en IBC palletank, som kan monteres og doseres fra en frontlæsser, traktor, ATV eller trailer.

DUST-AWAY kan leveres sammen med et IBC sprøjtesystem, som enten kan købes eller lejes på månedsbasis. sprøjtesystemet klikkes direkte på IBC palletanken og kommer med et doseringssystem, der gør det nemt at indstille den korrekte doseringsmængde.

Sikkert at bruge

DUST-AWAY er sikkert og nemt at bruge, og dens unikke ikke-ætsende egenskaber gør det kompatibelt med enhver overflade eller metal, herunder galvaniseret metal. DUST-AWAY efterlader ingen mærker, på udstyr og maskiner og der skal ikke bruges sikkerhedsudstyr som handsker og åndedrætsværn.

Miljøvenlig støvbinding

DUST-AWAY er et flydende støvbindemiddel, baseret på calciummagnesiumacetat (CMA). Både calcium og magnesium forekommer naturligt i jorden, og acetat er let nedbrydeligt.

Produceret i Danmark

DUST-AWAY er produceret på Alumichems fabrik i Kalundborg. Alumichem er en førende nordisk producent af funktionelle aluminater og specialkemikalier.